Present:16, excusen assistència: 3, no assisteixen: 2

El resum del punt més importants:

  1. Reconeixement de la docència dirigida clínica de tipologia PCAv -carta de suport-: després d’un ampli debat, el president indica presentarà el suport a la mencionada carta al rector i a la vicerectora.
  2. Es fa l’aprovació de l’acta anterior.
  3. Informe de presidència:
    • El president es refereix als incidents en la contractació de professorat substitut i a la manca de candidats disponibles. Indica que també comença a haver-hi un problema amb els associats (amb els permisos de la seva empresa per a desenvolupar la seva activitat a la UAB) i també hi ha problemes amb els becaris de doctorat. En relació al PTGAS, indica que només se’ls dona permís per a poder ser contractats si les hores de docència les fan després de la cinc de la tarda. Es debat sobre el tema apuntant les dificultats que podran afectar a tot el PDI (funcionari i contractat).
    • Informes representants comissions delegades: el president indica que s’ha millorat el procediment per a que els membres de la JPDI puguin disposar dels resums del delegats a les comissions. En relació als comentaris de la Comissió d’Empar, es pregunta si l’assignació de docència s’efectua per antiguitat i categoria i s’indica que a la UAB no hi ha una normativa específica i que alguns departaments tenen definides aquestes directrius en cas de conflicte.
  4. Accions i línies de treball: a partir d’un suggeriment de membres de CC.OO i de una llista confeccionada per CSIF es debat àmpliament sobre com participar, prioritzar, orientar i seleccionar els temes més urgents en relació al PDI. Es convida a les diferents seccions a posar noves línies i/o afegir-se a les que ja estan proposades per a definir en properes reunions les línies prioritàries i les persones responsables de portar-les endavant.
  5. Torn obert de paraules: el membres es refereixen a temes diversos i demanen opinió sobre diferents aspectes com la vaga d’estudiants de la setmana anterior, les funcions-no funcions del PDI, l’assistència a la JPDI i el nomenament dels representants a les comissions (encara no nomenats).