Gaudeix d’una jornada frenètica amb el Club de Rol de la UAB!

El dimecres 5 d’octubre tindrem la Comunitària a la UAB, el nou format per celebrar la nostra comunitat al campus. Podreu gaudir de moltes activitats situades en diversos llocs de la universitat entre les 12h i les 16h (recordeu que no hi haurà classes en aquestes hores).

El CRUAB, un dels col·lectius més antics de la UAB amb més de 25 anys, és un club que vol donar a conèixer l’oci alternatiu i es centren, majoritàriament, en els jocs de taula de rol. Tindràs l’oportunitat de conèixer els i les seves membres a l’Hotel d’Entitats (planta superior del bar de la Cívica) entre les 12h i les 16h durant la Comunitària i gaudir d’una jornada divertida competint en els jocs que tindran preparats.

Membres del CRUAB jugant a jocs de rol

Durant aquesta jornada, coneixeràs el món del rol mitjançant dos camins diferents:

  • Jocs de cartes (jocs ràpids de 15 minuts)
  • Ludoteca oberta (coneix tots els jocs que tenen al CRUAB)

El CRUAB estarà moderant les partides i repartiran una cartilla amb una llista de 12 jocs de taula entre els quals es troben Age of War, Ensalada de puntos, Love Letter i Sushi Go. Si jugueu a un mínim de 5 i empleneu les caselles corresponents, et recompensaran amb un petit obsequi.

El CRUAB t’espera a l’Hotel d’Entitats entre les 12h i les 16h el proper dimecres 5 d’octubre!