Arriba la 2a edició de “La Comunitària UAB”

Amb l’arribada de la primavera i el bon temps, el color verd de la gespa s’intensifica encara més i el campus respira de vida i ens porta la commemoració més esperada per tots a la Universitat Autònoma de Barcelona, La Comunitària 2023. 
 
El dia 20 d’abril, de 12 h a 16 h, la plaça cívica, l’espai SiS i el centre de recursos, la sala cinema, sala teatre i el SAF acolliran un seguit d’activitats organitzades per la universitat i les associacions inscrites al directori. Aquestes ajuden a promoure i compartir la vida universitària amb gent amb els mateixos interessos que vosaltres. 
 
A més, a l’hora de dinar tindreu una arrosada popular organitzada pel bar de la cívica per compartir una bona estona amb els vostres amics mentre sentiu la calidesa del sol asseguts a la catifa de gespa que rodeja tot el campus. 
 
Us convidem a tots a gaudir el 20 d’abril de les 12h a les 16h de “La Comunitària UAB”, un dia per celebrar la nostra universitat i, sobretot, la nostra comunitat! Us esperem!