Marca el calendari! Aquest 23 d’abril, el Campus SIS s’omple d’activitats per a tots els gustos. Vols un dia ple d’energia, diversió i nova experiència? Doncs, no busquis més

Inicia el Matí amb Fotoràpid

Comença el teu dia participant al Fotoràpid de la Comunitària. Des de les 12 h, el fotomaton de La Comunitària UAB estarà preparat per capturar moments inoblidables amb els teus amics.

Trobada per jugar escacs a càrrec de Les Torres de la UAB. 

A les 12 h, posa a prova les teves habilitats mentals en un emocionant joc d’escacs. Junta’t amb les Torres de la UAB i mostra el que val la teva estratègia!

Vermut a Terrassis

De 12 a 16 h, relaxa’t i gaudeix d’un deliciós Vermut a Terrassis. Aprofita aquesta oportunitat per socialitzar i immergir-te en l’ambient festiu del campus.

Assaig de la Colla Castellera Ganàpies de la UAB 

De 13 a 15 h, uneix-te al assaig dels ganapies de la UAB. Una oportunitat perfecta per experimentar la cultura i l’art local.

Random play dance

De les 13:30 h a 15 h, no et perdis el Random play dance. Balla al ritme dels millors covers coreans, organitzat pel col·lectiu d’estudiants de Korean Club.

Tastet de taitxí

De 14 a 15 h, relaxa’t i aprofundeix en la pau interior amb el Tastet de taitxí, dirigit per Manel Balart del saf. Recorda portar roba còmoda i aigua, i no oblidis inscriure’t prèviament en aquest formulari! (programa Campus SIS)

Diada Castellera

Finalitza el teu dia amb la Diada Castellera de La Comunitària de primavera a les 15 h. Un espectacle únic que no et voldràs perdre.