El Centre de Recursos per a Col·lectius (CRC) serà l’escenari d’El Gran Dictat! Aquesta activitat, ideal per als amants de la llengua catalana, promet ser una experiència tant educativa com emocionant, que posarà a prova els teus coneixements i habilitats lingüístiques.

Detalls del Funcionament del Joc:

L’activitat començarà puntualment a les 12:30 h. El format del joc inclourà rondes de cinc participants. En cas de gran afluència i cues, els jugadors podran formar grups de fins a tres persones per garantir que tothom pugui participar sense llargues esperes.

La competició constarà de diverses proves de dictat que es mostraran a través de la televisió del centre. Les paraules dictades pels presentadors seran acompanyades d’una imatge cronometrada per cada ronda, estructurada en quatre nivells de dificultat, amb cada nivell presentant menys paraules que l’anterior. Aquesta estructura assegura que els participants en espera no tinguin avantatge, ja que hi haurà diversos conjunts de paraules preparades.

Després de cada dictat, els punts s’acumularan, mantenint l’expectativa i l’emoció entre els participants. Els resultats només es faran públics al final de cada ronda, on els presentadors revelarà l’escriptura correcta de cada paraula. Els dos jugadors o grups amb més puntuació avançaran a la següent prova, que consistirà a lletrejar paraules. En aquesta prova, els jugadors seuran de cara a una pantalla, equipats amb unes ulleres que impediran veure-la, mentre lletregen les paraules que la presentadora els dicta.

No et Perdis Aquesta Oportunitat Única!

Si t’agrada el català i vols posar a prova les teves habilitats en un ambient lúdic i competitiu, aquesta és la teva oportunitat. Recorda, no es requereix inscripció prèvia i l’accés és completament gratuït. Així que marca el teu calendari, convida els teus amics i prepara’t per a una tarda de desafiaments lingüístics i diversió garantida. Ens veiem al CRC aquest 23 d’abril per celebrar la llengua i la comunitat a la UAB!