Presentem un document que té dos objectius. El primer és explicar el marc analític que sustenta la fase d’estudis en profunditat de l’acció comunitària en salut. Aquesta fase ha permès analitzar el desenvolupament de l’acció comunitària en quatre barris de Barcelona: RoquetesZona NordCarmel i Poble Sec.

Per nosaltres és clau explicar quins conceptes hem utilitzat i com aquests conceptes ens poden ajudar a entendre les dinàmiques i resultats que generen els projectes d’acció comunitària en salut.

El segon apartat d’aquest document explica, en termes generals, la metodologia dels estudis en profunditat. Aquesta metodologia general s’ha construït en coherència amb l’apartat de marc analític i en col·laboració amb els membres del grup de recerca, integrat per persones amb perfils diversos.

Podeu descarregar el document en el següent enllaç: igop-marc-analitic-metodologia-general. No dubteu a enviar-nos qualsevol comentari en relació a aquest document o al projecte en general. Ho podeu fer a través d’aquesta pàgina o en el correu comunitariasalut@gmail.com