19 d’OCTUBRE

La IA com a motor de transformació

Lloc: Espai UAB-Emprèn (plaça Cívica, a la primera planta de l’edifici RR)
Hora: 13:00 h a 14:00 h

La intel·ligència artificial (IA) és un camp en constant creixement i evolució. S’ha convertit en una eina clau en pràcticament tots els sectors empresarials per millorar l’eficiència i l’eficàcia en diversos llocs de treball. Per això, el Servei d’Ocupabilitat de la UAB organitza una conferència sobre el present i el futur de la intel·ligència artificial exclusiva i gratuïta per a persones estudiants, PDI, PAS i Alumni de la UAB.

Albert Puntí, enginyer i data scientist, serà l’encarregat d’inaugurar l’esdeveniment amb la seva xerrada titulada “Explorant els límits de la Transformació amb la Intel·ligència Artificial“. Puntí, amb una destacada trajectòria en l’àmbit de l’enginyeria i la ciència de dades, compartirà les seves idees i descobriments sobre com la intel·ligència artificial està transformant diversos sectors de la societat. 

La jornada continuarà amb la participació de l’experta en data science i publicitat computacional, Tetiana Klymchuk, qui abordarà el tema: “Eines generatives: una ullada al futur de la creativitat i la comunicació“. 

Un cop finalitzades totes dues presentacions, els assistents tindran l’oportunitat de plantejar les seves preguntes als experts en un torn de preguntes i respostes i aprofundir en els temes tractats.