La Filmoteca da Catalunya presenta la programació del 2017, que coincidirà amb la celebració dels 5 anys al Raval de Barcelona.

Entre les persones destacades hi haurà Maria de Medeiros, l’actriu portuguesa que ja va ser musa de Quentin Tarantino, Bigas Luna, Isabel Coixet, Philip Kaufman, etc. i que en aquesta ocasió ha treballat amb Eugène Greene a la pel·lícula Le fils de Joseph, que també visitarà la Filmoteca al gener.

A part d’això, la Filmoteca oferirà cicles de cinema dedicats a la Revolució Cubana, amb material provinent de la Cinemateca Cubana i del Museu Reina Sofia; La dona al cinema clàssic xinès, una col·laboració amb la Filmoteca de Xina, al maig; 100 anys de la Revolució Soviètica, amb 50 títols programats entre març i octubre; Susan Hayward i Joan Fontaine, que també celebren el centenari, i Howard Hanks i John Ford al juliol i agost, entre d’altres.

Per celebrar els 50 anys del Festival de Sitges, la Filmoteca recordarà una pel·lícula de cada edició i organitzarà una exposició coproduïda pel mateix festival.

Per més informació: http://www.filmoteca.cat/web/actualitat/noticies/la-filmoteca-de-catalunya-presenta-la-programacio-de-lany-2017-marcat-pels-cinc

30-11-2016