Errata naturae editores és una petita editorial, independent, i que destaca pel seu compromís amb el medi ambient, l’ecologia i la lluita contra el canvi climàtic.  Els seus llibres són concebuts des de la individualitat, amb un laboriós procés d’edició i creació.

Després de marxar de la ciutat de Madrid i instal·lar la seu editorial en el paisatge de Cantàbria, l’aposta d’Errata naturae —arrel de la pandèmia, sobretot— ha estat comprometre’s amb l’equip de persones que en formen part, el planeta i la societat adoptant tota una sèrie de mesures per reduir al màxim l’impacte de la seva petjada ecològica.
La seva filosofia editorial és senzilla: deixar de treballar amb grans empreses de les quals no comparteixen els mateixos objectius i apostar per la col·laboració amb projectes més propers que comportin xarxes de solidaritat i ajuda mútua.

La Biblioteca exhibeix al vestíbul les seves novetats literàries durant l’abril i la primera setmana de maig de 2022 per després incorporar-les al seu fons bibliogràfic, dins la secció de Ciència per Llegir. Consulta aquí els títols ingressats.