Equip Investigador

Eva

Eva Østergaard-Nielsen és catedràtica en el departament de Ciències Polítiques i Dret Públic a la UAB. És llicenciada en Antropologia i Ciències Polítiques per la Universitat de Copenhaguen i doctora en Política per la Universitat d’Oxford / St. Antony’s College. Més informació.

Dra. Míriam Acebillo

Míriam Acebillo Baqué és doctora en Ciència Política, Polítiques Públiques i Relacions Internacionals (UAB), Màster en Governança i Desenvolupament per la Universitat de Sussex (Regne Unit). Màster en Estratègies, polítiques i agents de cooperació al desenvolupament per la Universitat del País Basc i postgraduada en Cultura de Pau per la UAB. Llicenciada en Física a la UAB. Més informació.

Cecile Barbeito

Cécile Barbeito Thonon és investigadora a l’Escola de Cultura de Pau. Llicenciada en Ciències Polítiques per la UAB, doctoranda i Màster en Recerca en didàctica i avaluació educativa per la UB i posgraduada en Cultura de Pau per la UAB. Més informació.

Jaume Badosa UAB

Jaume Badosa és tècnic de suport a la recerca a l’IGOP i corresponsable de comunicació del projecte. Llicenciat en Ciències polítiques (UAB), Màster en Gestió pública (UAB-UPF-Esade), Graduat Superior en Disseny (Elisava-UPF) i Postgrau en Comunicació digital i empresa (UPC).