Inscriu-t’hi i fes-te voluntari/a!

Informació

  • Inscriu-te a la cursa o a la caminada seleccionant l’opció que t’interessi (en el cas de la cursa, segons si ets o no una persona federada, disposes de xip i/o assegurança). Abans d’inscriure’t consulta el reglament aquí
  • El donatiu mínim per a totes les modalitats d’inscripció és de 15€. Al finalitzar el procés d’inscripció, i abans de realitzar el pagament, podràs triar fer un donatiu complementari. La cursa té un caràcter solidari i es donarà a La Marató de TV3 la totalitat de les inscripcions.
  • Si només vols fer un donatiu i no et vols inscriure a la cursa pots fer-ho a la caixeta: “Fes un donatiu“. 
  • Un cop hagis triat la modalitat a la qual t’inscriguis, podràs escollir si vols una samarreta nova o reutilitzes la d’altres edicions (opció recomanada).
  • Si t’impliques una mica més i fas un donatiu, en el moment de fer el pagament podràs decidir si vols desgravar fins al 80% de l’import donat. Si aquest import és menor de 100€ podràs escollir si vols desgravar o no aquest donatiu, si aquest import és major de 100€ automàticament es generarà el certificat per desgravar-lo a la declaració de la renda del 2023.
  • Recorda que les persones físiques es poden deduir de la quota íntegra de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques el 80% fins a 150 € del valor de la donació, i per donacions superiors a 150 € la deducció serà del 35%. Si ets una empresa, la deducció a la quota íntegra serà del 35% de l’import de la teva donació en l’Impost de Societats. Un cop facis el teu donatiu via aquesta web, rebràs el teu certificat de donació al correu electrònic que ens hagis indicat.