IARS és un grup de recerca interdisciplinar i interuniversitari que va néixer amb la voluntat de contribuir des de la recerca al desenvolupament de l’acció socioeducativa en l’àmbit de la Infància i l’Adolescència en Risc Social. El grup està format per acadèmics i professionals investigadors que volen aportar des de la recerca dades que permetin als professionals i als responsables polítics desenvolupar la seva tasca basant-se en l’evidència empírica, tal com s’està reclamant des de diferents fòrums internacionals. 

Tot i que en les últimes dècades s’ha avançat molt en l’atenció als nostres infants i joves en risc, encara hi ha molts obstacles que dificulten a aquest joves una inserció social i laboral exitosa. És per això que la confluència dels esforços de tots els agents socials, professionals, investigadors i gestors és més necessària que mai. 

En aquesta web trobareu informació sobre el nostre grup, les recerques realitzades i en curs, les publicacions on trobareu els seus resultats i les nostres dades de contacte.