#

Sessió informativa de les mencions del Grau d’Educació Primària

jornades||03/10/2019

Presentació de les mencions del grau d’educació primària. El grau ofereix 4 mencions oficials i un seguit d’assignatures optatives que conformen altres mencions no-oficials. Les mencions oficials son: educació fisca, educació musical, llengua anglesa i necessitats educatives especifiques.

 

#

La reflexió col·laborativa com a eina en la formació inicial dels mestres en el pràcticum

jornades||02/21/2019

Xerrada “La reflexió col·laborativa com a eina en la formació inicial dels mestres en el pràcticum” a càrrec de la Dra. Teresa Mauri Majós. Doctora en Psicologia i catedràtica d’Escola Universitària del Departament de Psicologia Evolutiva i de l’Educació de la Universitat de Barcelona.
Actualment dirigeix projectes de recerca sobre: La reflexió conjunta sobre la pràctica i la construcció del coneixement del mestre en la formació del professorat, i sobre les relacions entre coneixement pràctic i acadèmic en la pràctica professional docent.

#

Fer ApS, ser mestre!

jornades||11/05/2018

Conferència-xerrada “Fer aprenentatge servei, ser mestres!” a càrrec d’Anna Escofet Roig, professora de la UB, en el marc e les pràctiques IV i V del Grau d’Educació Primària.

En la formació inicial de mestres, la vinculació dels estudiants amb la pràctica escolar mitjançant projectes d’aprenentatge-servei facilita l’adquisició de coneixements teòrics, la potenciació d’actituds i el desenvolupament de competències professionals. La xerrada es centra en aquests aspectes-amb exemples i alguna dinàmica. Tot emmarcat l’ApS en la responsabilitat social universitària.

#

V Congrès Internacional EDO

jornades||07/17/2018

El V Congrés Internacional EDO 2018 s’ha celebrat a la ciutat de Barcelona durant els dies 9, 10 i 11 de maig sota el lema “Lideratge i gestió del talent a les organitzacions”. Els 445 experts i especialistes en la temàtica procedents majoritàriament de tota Espanya i d’Amèrica Llatina han participat presencial i activament en les quatre conferències centrals, els 12 simposis, 9 tallers i 13 taules de comunicacions i pòsters analitzant i debatent les 130 aportacions seleccionades de les 183 presentades.

Podeu veure tota la informació del congrès en el següent enllaç.

#

Quines qualitats necessita l’empresa en l’estudiant actual?

jornades||06/15/2018

“Quines qualitats necessita l’empresa en l’estudiant actual?”

Programa:

Benvinguda institucional a càrrec de la Dra. Maria José Feijóo Rey, Directora de l’Escola de Postgrau i de la Formació Contínua.

Presentació acadèmica: contextualització i justificació. Intervenció del Sr. Fernando Jáuregui Campuzano, Responsable de l’estudi, periodista i Presidente d’EDUCA 2020.

Panells i reflexions en clau de propostes moderat pel Dr. Carlos Guallarte Nuez, Responsable Acadèmic del Programa Institucional (CITIUS).
Hi participen el Dr. Narciso Michavila Núñez, President de GAD3; el Sr. Joan Pujol Segarra, Secretari General de Fomento del Trabajo Nacional i el Dr. Manuel Pimentel Siles, Editor d’editorial Almuzara.

Col·loqui moderat pel Dr. Daniel Franco Puntes, Directo de l’Escola d’Enginyeria.

Clausura a càrrec de la Dra. Margarida Arboix Arzo, Rectora de la Universitat Autònoma de Barcelona.

L’acte es va realitzar a la Sala de Graus de l’Escola de Postgrau de la UAB.
Acte impulsat i dissenyat per la Direcció de l’Escola de Postgrau de la UAB. Programa Institucional CITIUS.

« Primer ‹ Anterior 1 2 3 4 12 20 Següent › Últim »