Fa molts mesos que us anem explicant que estem negociant amb la gerència un nou acord de cobertures temporals que ha de substituir al que està vigent. Avui dimarts tenim una comissió negociadora en què entre altres punts hem de tractar aquest possible acord.

Tal com hem dit en anteriors comunicats durant tota aquesta negociació aquests són els punts que ens porten a dir NO a aquesta proposta d’acord:

  • En primer lloc, la proposta que ens fa la gerència contempla que les places es convocaran en funció de la planificació de l’Àrea de Gestió de Persones. La norma és clara i les places han de ser convocades en el moment d’esdevenir vacants. Donar un xec en blanc a la gerència per a fer i desfer no entra en els nostres plans.
  • La gerència encara no ha concretat ni el calendari de la formació ni dels exàmens d’habilitació. Després de quasi 5 anys per a implementar-ho. Signar un acord sense que estiguin en marxa totes les formacions i sense la data de l’habilitació no sembla gens raonable.
  • La gerència continua plantejant una via “especial” per a l’escala tècnica, A1. No hi estem d’acord, totes les places han de tenir la mateixa via d’accés i cobertura.