Ens estan arribant consultes en relació amb una informació que algunes administracions de centre havien traslladat referent a la convocatòria d’accés a l’escala administrativa. Es veu que segons la gerència aquesta convocatòria es publicaria el pròxim mes de juliol.

Ens va sorprendre que la gerència hagués informat de la previsió de la data d’aquesta convocatòria quan encara no havia negociat les bases d’aquesta amb els agents socials. Curiosament, ens havien convocat uns dies després de fer aquesta difusió, concretament el dia 25/05.

D’aquesta primera reunió us podem informar que la gerència no va presentar cap proposta i ni tan sols acaba de tenir clar quin serà el total de places que es convocaran, sembla que seran al voltant de 90. Continuant amb la seva dinàmica, no han fet la feina i no poden dir el nombre concret de les places pendents de convocar de l’oferta pública d’ocupació.

La idea de la gerència és mantenir el tipus de prova de la darrera convocatòria, però canviant el pes de la puntuació de les diferents fases de concurs, sense especificar res més ni presentar una proposta concreta. Nosaltres vetllarem perquè el model d’oposicions s’adeqüi al nostre personal interí i no es torni a repetir l’escenari de les darreres oposicions.

En definitiva, la gerència té molta pressa perquè ha esgotat la borsa d’interins, ja que el procés d’estabilització en curs no generarà una nova borsa. Per nosaltres també és prioritari que aquesta convocatòria es publiqui al més aviat possible, però el que no permetrem és que es faci d’aquesta forma, a correcuita i sense la garantia que es convoquen totes les places i no es perd cap pel camí.