El nostre Centre de Documentació Europea  oferirà el proper 27 de Maig el darrer taller “Navegar per Europa” del curs 2009-2010.

En què consisteix : El PORTAL EUROPA ofereix una ampli ventall d’informació que no sempre és fàcil de trobar, ja que amaga gran nombre de bases de dades i molts altres recursos interessants per a la recerca. Us proposem descobrir els seus secrets mitjançant un joc de preguntes que ens apropa a les diverses fonts d’informació disponibles : legislació, estadístiques, directoris, bibliografies, portals temàtics, …

Metodologia : Al voltant d’un taula,  cada vegada un dels assitents tria una pregunta a l’atzar i fa la cerca al Portal Europa  Tots els assistents hi participen,  la documentalista fa de guia en allò més complex i aprofita per aclarir els conceptes que troba interessants al voltant de cada pregunta, a banda, de respondre les consultes que van sorgint.

Destinataris : Està plantejada com una activitat multidisciplinària. Les preguntes poden ser de dret, economia, salut pública, benestar animal, comunicació audiovisual, ciència, llengües, educació, …

Algunes opinions : “És molt interessant”, “Voldria aprendre’n més”, “Se m’ha fet curt”

Preu : Gratuït

Data i hora : 27 de maig (12 -14 h.)

Certificat d’assistència

Nombre de places : 12

Inscripcions : cal enviar un missatge  a ce.doc.europea@uab.cat