euhorizonsLa revista acadèmica RETA (Review of Transatlantic & European Affairs), que edita el think tank European Horizons (Yale University), busca contribucions en forma d’articles acadèmics en anglès

Instruccions Els articles han de ser exclusivament en anglès i d’unes 8.000 paraules (incloses les notes a peu). Per citar cal utilitzar el sistema Chicago Style. S’han d’utilitzar notes al peu (no notes al final). Les contribucions han d’anar acompanyades del nombre de paraules, un abstract d’unes 200 paraules (sense que repeteixi el contingut de l’article) i fins a cinc paraules clau relacionades amb el contingut de l’article. Per facilitar la revisió, s’ha d’enviar una versió completa i una anònima, on no figuri el nom de l’autor ni qualsevol altra referència a la seva identitat.

Els articles s’han d’enviar a journal@europeanhorizons.org
S’ha d’incloure “RETA Fall 2016 Issue Submission Proposal” a l’asumpte.

VIP Response Representants de la Unió Europea, així com distingits professors de l’acadèmia, revisaran i respondran als articles seleccionats per a publicació.

Data límit Els esborranys s’han d’enviar fins al 25 d’octubre (2016). Les revisions, si són necessàries, s’han d’enviar abans del 15 de novembre (2016). La publicació final d’aquesta edició de RETA serà al desembre.

Per a més informació, contactar amb: Albana Shehaj ashehaj@umich.edu o Nev Koker nkoker@umich.edu

Més informació al web d’European Horizons

També podeu contactar amb la seva filial European Horizons – UAB Chapter