La Càtedra Jean Monnet EUPOL us convida a la presentació del llibre Gobernanza económica y filosofía del proyecto europeo, que comptarà amb la participació de Joan Cals (Catedràtic emèrit d’Economia Aplicada), Joan Botella (Catedràtic de Ciencia Política) i Ana Mar Fernández Pasarín (Professora Jean Monnet).

Resum: El llibre combina la presentació de la governança econòmica de la UE, amb un conjunt de reflexions filosòfiques sobre les característiques de la seva construcció. En el primer aspecte, la selecció dels apartats més rellevants, actuals o controvertits s’inscriu en el procés històric de desenvolupament del projecte europeu, així com en el coneixement dels seus fonaments teòrics. En el segon, són principalment les vessants econòmica, política i moral de la filosofia subjacent les que s’exploren per comprendre-ho i valorar-ho adequadament.

Data: Dijous, 28 de març de 2019, de 13:00 a 14:30 h.
Lloc:
Centre de Documentació Europea UAB
Idioma: castellà

PD: Imatges de l’esdeveniment a twitter i facebook.