El dilluns 29 d’abril, la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia de la UAB acollirà d’11h00 a 17h00 una simulació del Parlament Europeu. Es tracta d’una activitat en què estudiants universitaris es posaran a la pell d’un eurodiputat per un dia i viuran des de dins com funciona aquesta institució.  

Organitzada per la Càtedra Jean Monnet EUPOL, amb el suport del Centre de Documentació Europea i de l’Oficina a Barcelona del Parlament Europeu, per primer cop es farà a la UAB una simulació de la feina que es realitza al Parlament Europeu. Els protagonistes de l’activitat seran estudiants de l’assignatura Institucions i Política de la Unió Europea, que imparteix la professora Núria Font Borràs.

De la mateixa manera que els eurodiputats, els participants, que s’organitzaran
en cinc grups polítics (Populars, Socialistes, Euroescèptics, Liberals i Verds), debatran qüestions d’actualitat europea en quatre Comissions Parlamentàries (EMPL, ENV, FEMM i IMCO).

Al final de la jornada, es farà una sessió plenària, que presidirà Sergi Barrera, Cap de l’Oficina a Barcelona del Parlament Europeu, on es presentaran i votaran les propostes treballades.

Més informació a la pàgina web de la simulació.