La Secretaria d’Afers Exteriors i de la Unió Europea ha publicat el nou “Manual d’oportunitats per a experts a la Comissió Europea i a altres actors europeus”. El manual pretén fomentar la participació catalana a la xarxa d’experts/es internacional que la Unió Europea té per donar suport a les direccions generals i agències de la Comissió Europea i a altres actors europeus com ara el Servei d’Acció Exterior.

En el document trobareu un recull de les principals convocatòries que existeixen en l’àmbit de la Unió Europea, així com els requisits, el procés d’inscripció i els enllaços per a formalitzar la candidatura.

Les oportunitats són molt àmplies, ja que cada òrgan estableix les condicions per al seu procés de selecció i hi ha una gran varietat tant d’àmbits professionals com de períodes de temps.

Altres documents d’interès

La Secretaria d’Acció Exterior i de la Unió Europea ha posat en marxa els darrers mesos documents i activitats que tenen per objectiu donar la màxima difusió a totes les oportunitats laborals i de pràctiques existents a nivell de la Unió Europea. És el cas de la xarxa d’ambaixadors universitaris UNICAT i del Manual de pràctiques a les institucions europees i a altres actors internacional.

Descarregueu-vos els documents