És gratuït i s’adreça a estudiants i alumni de la UAB que vulguin conèixer les oportunitats professionals en institucions internacionals i entrenar-se pels seus processos de selecció. S’impartirà el proper 14 de gener, de 13.30 a 15.00 h, a través de Microsoft Teams.

L’alumnat interessat a desenvolupar la seva carrera professional en institucions de la Unió Europea i/o altres organismes internacionals descobrirà, en aquest taller, quines oposicions i concursos s’hi convoquen, com cal registrar-s’hi i quines fases i proves cal superar, entre altres qüestions.

De la mà de José Díaz Lafuente, professor del Departament de Relacions Internacionals i Història Global de la Universidad Complutense de Madrid (UCM), podrà conèixer també simulacres de proves de selecció i quina preparació és necessària per tal de superar-les.

Com a mesura de protecció davant la Covid-19, el taller es realitzarà virtualment mitjançant l’aplicació Microsoft Teams i l’alumnat hi podrà assistir lliurement a través d’aquest enllaç

Aquesta activitat també servirà com a introducció al Curs de Preparació per a Concursos i Oposicions de la Unió Europea i Organismes Internacionals, que s’impartirà durant el mes de març.