El butlletí de notícies del Centre de Documentació Europea de la Universitat Autònoma de Barcelona fa 20 anys el mes d’octubre de 2024.

Aquest butlletí, que és un referent per als interessats en la Unió Europea al nostre entorn i més enllà, ha passat per diversos formats, havent-se consolidat amb el format que vam estrenar el mes de març de 2022 i que, amb una periodicitat setmanal, considerem respon amb eficàcia a les necessitats d’informació del públic interessat en la matèria que recorre als nostres productes.

Si bé durant molt anys havíem produït diferents publicacions per donar resposta a diversos interessos, ara tot es troba vinculat al butlletí. De manera que a cada número trobem: activitats, ofertes de treball i pràctiques, beques i premis, call for papers, finançament, propostes de participació ciutadana, notícies, publicacions online, recursos multimèdia i idees de viatges.

Recentment hem fet neteja d’adreces de correu que no funcionaven i ens hem quedat amb 2.638 subscriptors. És un nombre considerable i esperem que continuï creixent. A tots els interessats en rebre informació cada setmana sobre la UE, us convidem a donar-vos d’alta amb aquest formulari i, per suposat, a donar-vos de baixa amb aquest altre formulari, quan ho considereu convenient.

Llarga vida al butlletí del CDE-UAB!.