Tres membres del GREIP, Victor Corona, Júlia Llompart i Luci Nussbaum, col·laboren en un projecte internacional (In-counters) dirigit per la Dra. Lorenza Mondada, de la Universitat de Basilea i la Universitat de Helsinki. El projecte s’interessa per les interaccions que es donen en el moment de comprar formatge, un producte dotat de fortes característiques gastronòmiques i culturals. El projecte, per tant, vol analitzar les maneres com es compra formatge en diferents llocs d’Europa (Paris, Barcelona, Lyon, Lisboa, Londres, Helsinki…) i, per tal de fer-ho, s’han enregistrat diversos intercanvis comercials en diferents llengües i països. Això permetrà de realitzar un estudi comparatiu que mostri, alhora, les similituds i les diferències entre les llengües i els països. Els membres del GREIP han dut a terme el treball de camp a Barcelona i Lyon i, actualment, la Júlia Llompart col·labora en el treball de preparació del corpus per a l’estudi.

GREIP’s insight
Members of GREIP are collaborating with Dra. Lorenza Mondada in a transnational comparative study of commercial transactions, focusing on similarities and differences between languages in each country. The first data collection took place in shops specializing in cheese. Intriguing!

Compartir esta página