Tres membres del GREIP, Victor Corona, Júlia Llompart i Luci Nussbaum, col·laboren en un projecte internacional (In-counters) dirigit per la Dra. Lorenza Mondada, de la Universitat de Basilea i la Universitat de Helsinki. El projecte s’interessa per les interaccions que es donen en el moment de comprar formatge, un producte dotat de fortes característiques gastronòmiques i culturals. El projecte, per tant, vol analitzar les maneres com es compra formatge en diferents llocs d’Europa (Paris, Barcelona, Lyon, Lisboa, Londres, Helsinki…) i, per tal de fer-ho, s’han enregistrat diversos intercanvis comercials en diferents llengües i països. Això permetrà de realitzar un estudi comparatiu que mostri, alhora, les similituds i les diferències entre les llengües i els països. Els membres del GREIP han dut a terme el treball de camp a Barcelona i Lyon i, actualment, la Júlia Llompart col·labora en el treball de preparació del corpus per a l’estudi.
GREIP’s insight
Members of GREIP are collaborating with Dra. Lorenza Mondada in a transnational comparative study of commercial transactions, focusing on similarities and differences between languages in each country. The first data collection took place in shops specializing in cheese. Intriguing!