La UAB us ofereix aquest servei de pàgines web (“Webs UAB”) subjectes als termes i condicions d’ús (“Termes”) que trobareu a aquesta pàgina. En el moment d’accedir, crear o contribuir a qualsevol dels webs allotjats a https://webs.uab.cat, i en consideració als serveis que s’ofereixen, heu d’estar d’acord en adherir-vos als termes proposats a continuació, i per aquest motiu us preguem que els llegiu abans de sol·licitar un nou web, o de contribuir-hi.

1. Drets del contingut 

Vegeu l’apartat de text legal del portal web institucional.

2. Conducta 

Publicar 

La UAB es reserva el dret de suprimir els continguts publicats i que vagin en contra dels principis manifestats en els estatuts de la universitat i altres normatives vigents de la Universitat.

En termes generals, podeu publicar continguts lliurement, sempre que el contingut no sigui publicitat comercial encoberta, il·legal, obscè, difamatori, amenaçador, que no infringeixi els drets de propietat intel·lectual, que no envaeixi la privacitat o que no sigui injuriós o objectable. Al tractar-se d’un servei corporatiu, tampoc hi tenen cabuda pàgines dedicades a opinions, vivències o aficions personals.

No podeu utilitzar el nom de la UAB per donar suport o promocionar cap producte, opinió, causa o candidat polític. La representació de les vostres opinions personals com si fossin recolzades institucionalment per la UAB o per qualsevol de les seves Facultats, Departaments o organitzacions està estrictament prohibida

Quan feu aportacions a qualsevol lloc web, garantiu i assegureu que, o bé en sou els propietaris, o bé controleu tots els drets dels continguts, inclosos, sense limitacions, tots els drets que us calen per tal de facilitar, publicar, penjar, introduir o enviar el contingut, o bé que l’ús que feu dels continguts és raonable. Accepteu no facilitar materials ni informació errònia amb coneixement previ, i amb la intenció de defraudar. També assegureu i garantiu que el contingut que proporcioneu no infringeix aquests Termes, i que compensareu i eximireu la UAB de tota responsabilitat en cas de fer-se qualsevol reclamació com a resultat del contingut que hagueu facilitat. Reconeixeu que UAB no preselecciona ni revisa constantment els continguts publicats, i en canvi té el dret de suprimir, seguint criteris propis, qualsevol contingut que consideri que infringeix aquests Termes, o els termes de qualsevol altre acord que regeixin el vostre ús de les xarxes del campus. És per això que es realitzaran revisions del contingut periòdicament. Per tal de no mantenir actius llocs web desactualitzats, es podran eliminar els llocs web que no s’hagin actualitzat durant tot un curs acadèmic. També es podran eliminar els llocs web que no tinguin contingut al cap de 6 mesos de la seva creació, així com les pàgines de projectes després de 7 anys d’haver finalitzat i les pàgines d’esdeveniments al cap de 2 anys de la seva celebració. Es podran eliminar també les pàgines que no tinguin cap administrador amb vinculació laboral o acadèmica activa amb la UAB com és el cas, per exemple, de personal jubilat.

3. Descàrrec de garanties i limitació de responsabilitat 

La UAB no presenta queixes formals ni ofereix garanties de cap mena, expresses o implícites referents al funcionament dels Webs UAB o a la informació, continguts o materials que s’inclouen en aquest lloc. Dins de l’abast permès per la llei, la UAB no concedeix cap garantia, expressa o implícita, inclosa però no limitada a les garanties implícites de comercialització i d’idoneïtat per a qualsevol fi en particular. La UAB no es responsabilitza dels danys de cap mena causats per l’ús, o la incapacitat per utilitzar aquest lloc. Accepteu explícitament utilitzar aquest lloc sota el vostre risc exclusivament.

4. Política de privacitat  

La UAB compleix amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal. Podeu trobar més informació a l’apartat corresponent a protecció de dades a la UAB.

4.1 Formularis i contingut 

A l’hora de crear un nou lloc web, o d’identificar-se en un web ja creat, se us pot demanar que ompliu una adreça de correu electrònic (i la vostra filiació), però no més que la que hi ha al directori de la UAB i és possible que aquesta informació personal es pugui mostrar públicament. La vostra adreça electrònica es pot utilitzar per fer-vos arribar notificacions, suggeriments o comunicar-vos si hi ha incidències o canvis importants al lloc web que gestioneu.

4.2 Adreces IP i URL 

En quant a les adreces IP, es poden mostrar públicament les adreces IP dels visitants i col·laboradors de blogs particulars, allotjats a http://webs.uab.cat

Es pot utilitzar la vostra adreça IP per mirar de diagnosticar problemes amb el nostre servidor, per adaptar continguts, per donar format al web i al programari d’acord amb les necessitats dels usuaris, i per generar informes estadístics globals. Podem utilitzar dades globals de visitants per preparar informes públics sobre el trànsit (de visites) del Servei, classificacions de popularitat i les URLs que els visitants utilitzen per accedir a Webs UAB.

4.3 Galetes (Cookies) 

Si visiteu el nostres Webs UAB, podem utilitzar galetes de sessió mentre el vostre navegador estigui obert o mentre estigueu connectats als Webs UAB. Consulteu la informació relativa a la Política de cookies de la UAB.

4.4 Revelació i/o divulgació d’informació a l’administració de la UAB i a les autoritats responsables. 

Els nostres administradors de sistemes poden consultar els registres d’accessos disponibles i totes les dades emmagatzemades als nostres servidors. Els administradors de sistemes poden presentar aquests registres i dades, sota sol·licitud o sospita de violació dels nostres termes d’ús. La cooperació amb les forces de l’ordre públic a l’hora de detectar, investigar i perseguir activitats il·legals, forma part de la política de la UAB. Si rebem una ordre o una citació per informació d’usuaris, podem revelar els registres sol·licitats a les autoritats de l’ordre públic, o a tercers que cerquin informació mitjançant procediments legals.

4.6 Enllaços a altres llocs (Websites) 

Quan es publiquin enllaços a altres llocs web no vinculats a la Universitat, la UAB no es fa responsable ni del contingut, ni de la política de privacitat d’aquest llocs, i la responsabilitat és exclusiva del lloc i/o de l’autor que publica l’enllaç d’acord al que correspongui. 

5. Accessibilitat web

La UAB compleix la legislació vigent en matèria d’Accessibilitat web i ha preparat la programació i plantilles que s’utilitzen al Servei per procurar que compleixin els nivells d’accessibilitat necessaris. Recordem que cal que les persones editores de cada web publiqui també el contingut de forma accessible. 

6. Modificació d’aquests termes d’ús 

La UAB es reserva el dret de canviar, en qualsevol moment i a criteri propi, els termes sota els quals s’ofereixen aquests Webs UAB. Us responsabilitzeu de repassar regularment aquests termes. El vostre ús continuat dels Webs UAB, constitueix l’acceptació de tots aquests termes.

7. Contacte 

En cas que tingueu alguna consulta sobre els termes d’ús d’aquest Servei, podeu posar-vos en contacte amb la Unitat de Web de la UAB a través del formulari Tiquets Web (accés amb login UAB, apartat “Portal Web”).