Fa anys que, des de CCOO, reclamem una carrera professional pel PAS de la UAB que permeti i reconegui la millora professional en el lloc de treball. Les propostes que l’Equip de Govern ens ha fet els darrers anys queden molt lluny del que creiem que és una carrera justa i universal. Podeu llegir què vam dir al respecte l’any 2018 i l’any 2019.

És per això que hem preparat una proposta de carrera professional pel PAS que volem que sigui universal, voluntària, individual, independent de l’escala jeràrquica, objectiva, transparent, assolible i consolidable. L’hem estructurada al voltant de la formació, tant interna com externa, l’aprenentatge d’idiomes, i l’experiència i la millora en el lloc de treball.

Ens agradaria que aquest document fos el punt de partida del treball conjunt que hem de fer els organismes unitaris del PAS per tenir una proposta definitiva de carrera professional. Així mateix, emplacem l’Equip de Govern, amb caràcter urgent, a negociar la proposta definitiva i a dotar-se de recursos per dur a terme la implantació de la carrera professional que, recordem, era la seva principal proposta adreçada al PAS per a aquesta legislatura.

Podeu llegir la proposta aquí.