D’aquesta manera, es dòna compliment a l’acord signat per CCOO, el 17 de desembre de 2018, gràcies a la convocatòria de vaga pel 12 de desembre d’aquell any. Esperem que el nostre gerent compleixi amb els terminis fixats al decret, que no és la primera vegada que ens hem d’esperar.  El personal de les Universitats Públiques no som personal de segona! 

El Govern ha donat llum verda al Decret Llei que regula l’increment de tots els conceptes salarials corresponents a l’any 2021 i el retorn del  55% de la paga extra de 2014: 

  • L’augment del 0,9% per aquest any, que té efectes des de l’1 de gener de 2021, s’aplicarà ja a la nòmina de setembre. 
  • L’abonament del 55% de la paga extraordinària del 2014 es produirà amb la nòmina de novembre. 

Inici de les negociacions per un acord de Teletreball a la UAB 

Ahir dijous, hem celebrat la sessió de constitució de la Comissió negociadora de Teletreball, que té com a objectiu desenvolupar i millorar l’acord marc que vam signar a la mesa d’universitats. Un acord marc sempre és una referència, però per això mateix hem d’agafar-lo com un acord de mínims.  

En el nostre darrer comunicat, demanàvem la constitució urgent d’aquesta comissió i ens marcàvem un seguit de fites. Ara per ara, el que podem dir és que de les cinc fites que ens havíem fixat, en el document presentat per la gerència, se’n recullen quatre d’elles, en major o menor grau, i la que resta pendent és la possibilitat de la implantació de la modalitat de teletreball a temps parcial. Nosaltres seguirem insistint amb argumentació de pes, en poder incloure-la. 

Totes les forces sindicals del Comitè i la Junta ens hem emplaçat a reunir-nos de nou amb la gerència a mitjans de setembre, un cop presentem esmenes. 

Les delegades i delegats de CCOO un desitgem un molt bon estiu als que comenceu ara les vacances i també a les que ja hi sou o les començareu més tard! 

Us seguirem informant!