Aquesta Comissió d’SLiPI’s va començar a treballar molt abans de la signatura de l’acord de Fons Addicionals del 24 de novembre de 2021, per tal de tenir dades objectives de les funcions i competències que s’estan fent en els diferents centres de treball. Al nostre entendre es justifica la reclassificació dels auxiliars de serveis a LG3. També ens ha servit per conèixer l’estat d’ànim i disposició d’un col·lectiu històricament oblidat pels diferents Equips de Govern. El fruit d’aquest treball es va materialitzar en una enquesta enviada a tot el personal LG4 i que avui és una eina bàsica en la negociació. Agraïm la participació activa de tots i totes.

Gerència ens va presentar un projecte de reorganització tant ambiciós com il·lusionant que s’ha anat diluint a conseqüència de la seva deixadesa i falta d’interès. Amb una posició enrocada en el no reconeixement a l’evolució inqüestionable del nostre perfil. Com ja sabeu no només és necessària aquesta reclassificació de grup sinó un estudi i reorganització general dels serveis logístics per donar-li la projecció a tota la plantilla que hi pertany i valor afegit a les tasques.

Per sort,  aquesta comissió continua treballant amb el consens de totes les forces sindicals que integren el comitè i la implicació de tots i totes les persones treballadores que estan responent a la mobilització i visibilització de les nostres demandes. Ara estem en un important període de visibilització del conflicte i de mobilització.

Esperem tenir resultats positius arran d’aquestes mobilitzacions.