Com sabeu, des de CCOO anem reclamant que la UAB es prengui seriosament el tema de la temporalitat. Bàsicament, hem reclamat dues coses:
– Que el personal temporal cobri per la plaça que ocupa. Que és el que diu la llei.
– Que es redueixi la taxa de temporalitat i que es compleixi la llei que obliga que estigui per sota del 8%. Ara mateix estem per sobre del 16% de temporalitat al PTGAS-F.

Com totes sabeu, quan ens vam mobilitzar per primera vegada al novembre, la Junta en el seu manifest va portar 3 reivindicacions: les noves estructures, la recuperació del pagament per jubilació i la lluita contra la temporalitat.

A la mobilització del desembre, per sorpresa, va caure el tema de la temporalitat. Sembla que la direcció de la Junta ha comprat l’argument de la gerència i diu que la UAB compleix. Des de CCOO ja vam deixar clar a la porta del Claustre que no hi estem d’acord. Dèiem llavors que estàvem al voltant del 15% de taxa de temporalitat. En aquests mesos hem pujat 1 punt i mig.

Alhora, continuem sense resposta a la nostra reivindicació que el personal interí cobri per la plaça que ocupa.

Des de CCOO hem demanat que a la negociadora de dimarts es tracti també el tema de la temporalitat i del reconeixement de la categoria del personal interí.
Esperem que la direcció de la Junta estigui al costat del personal interí en aquestes reivindicacions i quan tornem a mobilitzar-nos ho fem també reivindicant el dret a l’estabilitat i a cobrar per la feina que fem.