En el darrer comunicat del passat 13/02 demanaven a la gerència que suspengués la convocatòria del concurs de les 44 places de C.18 perquè  algunes de les places estaven afectades per la negociació d’estructures i la informació no era pública ni universal. Alhora vam veure alguns defectes en la convocatòria.

El dia 14/02 va tenir lloc la negociadora amb la gerència i aquesta es va comprometre a retirar totes les places afectades per la negociació d’estructures, d’aquesta convocatòria, així com de la resta de convocatòries pendents, i a revisar i esmenar les incidències de les places C18.

 Us detallem les incidències que hem detectat:

– Places afectades per la negociació d’estructures.

– Places amb horari diferent a l’aprovat a la RLT i per tant, amb un greu defecte de forma.

– Alhora hi ha places que s’oferten amb un horari que no existeix. I òbviament no consta ni al perfil de la plaça ni a la normativa d’horaris de la UAB. Ens sembla especialment greu aquest aspecte

Per a la nostra sorpresa l’aprovació del canvi d’horari d’una d’aquestes places es va passar per aprovació a la Comissió de RLT de dia 01/03. 

Ens sorprèn també que en aquesta convocatòria no s’hagin incorporat totes les places vacants, com ha passat amb algunes de les noves dotacions LOSU.

Totes aquestes situacions fan possible que aquesta convocatòria sigui impugnable i així li vam indicar a la gerència que ha decidit continuar amb el procés.

Aprofitant aquest punt hem de dir que lamentem la bel·ligerància d’algunes seccions sindicals quan des de CCOO expressem opinions o posicions respecte a situacions que ens afecten. Llàstima que no facin servir aquesta força amb la gerència. Tornem a denunciar l’ús partidista d’un organisme que és de totes, com és la Junta, per criticar la feina d’una secció sindical. Sembla que alguns estan més preocupats per la nostra feina que per la de la gerència. I malauradament, es nota.