El Centre de Documentació Europea de la UAB organitza, conjuntament amb Treball Campus, una sessió informativa sobre “Pràctiques i Feina a les institucions europees” que es celebrarà el proper 26 de novembre de 2015, de 13:30 a 15:30 a la Sala d’Actes del Rectorat de la UAB.

L’objectiu d’aquesta sessió és informar de les oportunitats d’ocupació i carrera professional que ofereixen les institucions  i agències de la Unió Europea.

L’acte, que estarà presidit pel Rector, comptarà amb la presència de representants institucionals, que explicaran els aspectes formals dels processos, i de dos joves que explicaran les seves experiències recents a les institucions europees. Hi haurà també torn obert de paraules i materials de difusió complementaris.

És una activitat gratuïta que requereix inscripció prèvia. Es lliurarà certificat d’assistència.

Aquesta activitat s’emmarca dins d’un programa de tres sessions informatives sobre les oportunitats laborals i de pràctiques a l’exterior. Al portal de Treball Campus trobareu els programes i el formulari d’inscripció per a les tres o per a cadascuna per separat.

Si us interessa, no espereu gaire per inscriure-us, ja que fa pocs dies que ha començat la difusió i ja hi ha un elevat nombre d’inscripcions.

Restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte que us pugui sorgir.

Formulari d’inscripcions