religionspoliticsUn convoquem a la que serà la darrera tertúlia en anglès d’aquest curs 2015-2016 per parlar sobre Laïcisme i religions a Europa. 

En aquesta ocasió ens acompanyarà  Maria Teresa Giménez Barbat, eurodiputada i fundadora del projecte Euromind, que és un fòrum  sobre ciència i humanisme al Parlament Europeu.

Aquest projecte es va inaugurar el mes febrer amb l’esdeveniment   “Cap a una Europa secular: front als fonamentalismes“, que vam considerar de gran interès per a les nostres tertúlies. És per això que estem molt contents de què l’eurodiputada Maria Teresa Giménez Barbat hagi acceptat la nostra invitació per debatre sobre el paper de la laïcitat per a fomentar la convivència entre diferents religions i la multiculturalitat que enriqueix Europa.

També agraïm el suport rebut per part del grup de recerca  Investigacions en Sociologia de la Religió (ISOR) de la UAB, que ha acollit amb gran interès aquesta proposta de debat sobre el paper que haurien de tenir les religions en la Unió Europea del S. XXI.

Data: Divendres 13 de maig, de 14:15 a 15:30 h.
Lloc: Seminari 2, planta 2, edifici E1 (el mateix on està ubicat el Centre de Documentació Europea).
Moderador: Francesco Camonita.
Inscripcions: Esdeveniment facebook o  enviant un correu a ce.doc.europea@uab.cat.
Més informació: Trobareu links relacionats  amb la matèria a l’esdeveniment facebook (clicar “Debat”).