161102-1 corrupcionAmb el títol “Lluitar contra la corrupció des de la societat civil” us proposem una nova tertúlia en anglès que celebrarem el proper 16 de novembre.

Ens acompanyarà Simona Levi,  activista destacada dels moviments socials europeus en el tema de la lliure circulació del coneixement, la cultura i la informació, la defensa d’internet i la lluita contra la corrupció. També és i fundadora d’X.net, una plataforma sense ànim de lucre, que treballa desde 2008 en diversos camps relacionats amb la democràcia en xarxa (mecanismes de participació i control ciutadà del poder i les institucions); la defensa d’un Internet lliure i neutral; la lliure circulació de la cultura, el coneixement i la informació i la defensa del periodisme ciutadà pel dret a saber, informar i estar informats; la lluita legal, tècnica i comunicativa contra la corrupció; i la tecnopolítica entesa com la pràctica i l’acció en Xarxa per a l’apoderament, la justícia i la transformació social.

I, per fer una breu introducció al concepte de transparència i lluita contra la corrupció des de la perspectiva de les institucions comunitàries, comptarem amb la presència  d’Andrea Noferini,  professor de Ciència Política (UAB & UPF).

Us animem a reservar un lloc a la vostra agenda per a aquesta tertúlia que promet ser molt interessant i, malauradament, de gran actualitat.

Com sempre, Francesco Camonita presentarà i moderarà el debat.

Detalls de la convocatòria:

Tertúlia en anglès “Lluitar contr la corrupció des de la societat civil”
Lloc: Seminari 2, Planta 2a (Centre de Documentació Europea, Edifici E1, 08193 Cerdanyola del V.). Plànol d’accés.
Hora: 14:15 a 15:30 h.
Recopilació de links: Esdeveniment facebook
Inscripcionsce.doc.europea@uab.cat  – Tel. 93 581 16 81 – Facebook