Us convoquem a una nova tertúlia en anglès per parlar de l’Acord Transatlàntic sobre Comerç i Inversió (TTIP).

Aquest acord de lliure comerç, que està negociant la UE amb els Estats Units, ha sigut objecte de moltes controvèrsies. D’una banda els  defensors diuen que l’acord donaria lloc a un creixement econòmic multilateral, mentre que els crítics diuen que augmentaria el poder empresarial i faria més difícil que els governs poguessin regular els mercats per al benefici públic.  Al debat existent cal afegir la nova Presidència als Estat Units, que pot suposar un canvi en la direcció del projecte, si ens atenem a les declaracions del president electe.

Mark Jeffery, Cap de Comunicació de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona i expert en la matèria, farà una introducció sobre el tema. A continuació s’obrirà el debat, moderat per Francesco Camonita, que esperem serveixi per entendre què té de bo, de dolent i de lleig el TTIP o, dit d’una altra manera, perquè uns l’estimen i uns altres l’odien.

Quan: Dimarts, 17 de gener (de 14:15 a 15:30 h.).
On:  Centre de Documentació Europea UAB, Seminari 2, Planta 2 (Plànol d’accés).
Inscripcions: Facebook o enviant un correu a ce.doc.europea@uab.cat
Documentació: Recopilació d’enllaços.