El Club Tocqueville organitza al Diàleg “España 2023: Presidir el Consejo de la UE en tiempos de crisis”, aquest proper dijous 23 de febrer a les 19h, amb Emilio Lamo de Espinosa, Catedràtic emèrit de sociologia i expresident del Reial Institut Elcano ; Javier Zarzalejos, Eurodiputat del PPE; i Joaquín Almunia, exVicepresident de la Comissió Europea. L’acte es desenvoluparà a la Seu de les Institucions Europees a Barcelona (Passeig de Gràcia 90, Barcelona).

Aquest diàleg està coorganitzada amb la Càtedra Jean Monnet a Polítiques Europees de la UAB i el Barcelona Center for European Studies de la UPF. L’acte serà moderat per Ana Mar Fernández Pasarín, Catedràtica Jean Monnet i membre de la Junta del Club Tocqueville.

Confirmació d’assistència escrivint a hola@clubtocqueville.com, indicant nom i DNI.