Des de l’aeroport, cal que arribis primer a Barcelona i prendre el tren per arribar a la Universitat Autònoma.

L’Aerobus (5.90 €) surt cada deu minuts des d’ambdues terminals i la seva darrera parada és a Plaça Catalunya. Rodalies de Renfe surt de la 2 i tenen una parada a Sants Estació.
Un cop a Barcelona, pots prendre els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). Tant la línia S2 como la S6 et duran fins a la parada ‘Universitat Autònoma’. El trajecte és d’uns 35 minuts i els trens surten cada deu minuts aproximadament.

Les estaciones de FGC a Barcelona són Plaça Catalunya, Provença, Gràcia, Muntaner i Sarrià. Des de l’aeroport, l’Aerobus et deixarà a Plaça Catalunya; si arribes a la ciutat en tren a través de Sants Estació, pots agafar la línia 5 del metro fins a Provença i allí connectar amb el FGC.
Comprova si us plau els horaris, estacions i mapes a la pàgina web dels FGC.

Un cop a la parada ‘Universitat Autònoma’, surt de l’andana per l’extrem esquerre. Després de creuar un pont, trobaràs un camí serpentejant que et durà, tot pujant, fins a la Facultat de Traducció i d’Interpretació.

La línia R7 de Renfe té una parada a ‘Cerdanyola Universitat’. Aquesta és una bona opció si et trobes prop de l’estació de trens de Sant Andreu Arenal o de l’estació de metro de Fabra i Puig. Els trens surten cada 30 minuts i el viatge dura 20 minuts. Un cop a la parada, hauràs d’agafar un servei d’autobusos gratuït que connecta l’estació amb els diferents edificis i àrees del campus. L’autobús L1 et deixarà prop de la Facultat de Traducció. Demana indicacions al conductor de l’autobús.

En cotxe, el trajecte des de Barcelona dura uns 25 minuts. En taxi, el cost és d’uns 45-50 €.

Per a més informació i d ireccions, pots consultar la secció de ‘Mobilitat i Transports’ de la UAB o el servei UAB campus de google.