Albert Guasch Rafael ha estat escollit guanyador del Premi “Catalunya Europa Segle XXI” pel seu treball “An EU Treasury with Eurobonds: would it bring financial stability?“.

El jurat del Premi, format per Javier Solana, Antoni Castells, Maria Badia, Joan Manuel del Pozo i Eduard Vallory, ha adjudicat el premi a Albert Guasch després d’avaluar els 5 treballs presentats.

Guasch és llicenciat en Periodisme per la UAB i té un màster en Estudis d’Integració Europea, també per la UAB. Ha col·laborat amb el diari ARA i amb La Vanguardia i és co-fundador i president del think tank European Horizons-UAB Chapter, on actualment escriu articles d’anàlisi.

Albert Guasch és assidu de les activitats del Centre de Documentació Europea i s’ocupa, de forma voluntària, de fer les cròniques de les tertúlia al programa El Pregoner de Mataró Ràdio i sovint també en aquest bloc.

La publicació del treball i l’entrega del premi tindran lloc el febrer del 2017. El premi compta amb la col·laboració de la Fundació Banc Sabadell.

Resolució del premi al portal de la Fundació Catalunya Europa.
Accés al treball presentat (RECERCAT)
Bases del Premi