A la darrera sessió plenària del Comitè d’empresa, les companyes del CAU, van convidar a la resta de forces sindicals a exigir a la gerència l’acompliment del Requeriment emès per la Inspecció de Treball, que obliga la UAB a modificar l’acord vigent.

Des de CCOO hem donat ple suport a la proposta presentada pel Comitè. La lluitarem plegades davant de la gerència. Cal recordar que vam ser impulsors de la implantació de la modalitat de TLT no només a la UAB, sinó a totes les universitats públiques. Vam negociar i acordar un acord marc per a les set i un acord UAB, dels quals n’estem ben orgullosos.

Ara, si l’autoritat laboral ha coincidit amb l’argumentari que vam defensar fins al darrer moment a la mesa de negociació i que la gerència va rebutjar, és a dir, que la jornada en presencial i en teletreball, han de tenir la mateixa presència obligada i els mateixos marges de flexible, estem totalment oberts a modificar l’acord vigent i a denunciar l’incompliment allà on calgui.

Per tot això, un cop més, no acabem d’entendre el segon comunicat que les companyes de la CGT van enviar el passat dijous. No el replicarem, que cadascú tregui les seves pròpies conclusions.