Inscriviu-vos en aquest FORMULARI

En temps com els que estem vivim necessitem la unió del grup. Per aquest motiu, i després de l’èxit de les passades edicions, el CLP Barcelona y l’art-terapeuta i professora de portuguès Vera Paulino tornen a obrir les preinscripcions per al curs de conversa i cultura portuguesa.

Assegureu el vostre lloc, ja que les inscripcions es tancaran el 15 de febrer i el número de places és limitat!

DESCRIPCIÓ

En aquest curs proposem l’aprenentatge i aprofundiment de la llengua portuguesa a través de dinàmiques lúdiques i creatives que estimulen l’hemisferi dret del cervell. Quan estimulem l’expressió lliure connectem amb la llengua d’una forma més orgànica i intuïtiva.

Tindrem a l’abast els recursos per estimular l’expressió i per experimentar amb la paraula escrita. Més que aprendre a escriure, potenciarem la creativitat explorant els colors, olors i gustos de la llengua portuguesa, així com la memòria, els paisatges i les emocions.

HORARIS I PREU

Cursos VIRTUALS* setmanals, de 2h cada sessió, en les quals 4 de les classes duraran 3h, que s’hauran de parlar amb la professora.

  • 2n semestre
    • Dijous, de 19h a 21h
    • Del 4 de març de 2021 al 8 de juliol de 2021
    • 270 €

* Les classes es faran a través de la plataforma ZOOM i es gravaran (posteriorment, s’enviarà una autorització) i es colocaran a una plataforma perquè els i les alumnes puguin visualitzar-les.


Promocions:

10% de descompte en la inscripció de dos cursos

15-01-2021