Benvinguts i benvingudes a la Web del Centre d’Iniciatives Emprenedores Universitàries (CIEU)

El CIEU neix a finals del 2008 en el context de l’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera (EUTDH, ara part de l’Escola FUAB formació) de la UAB, amb l’ànim de fomentar l’esperit emprenedor i la innovació entre els membres de la comunitat universitària en general. A l’actualitat el CIEU ofereix els seus serveis especialment a l’alumnat de l’Escola FUAB formació (Turisme i Direcció Hotelera, Prevenció i Seguretat Integral i Arxivística i Gestió de Documents).

¿Què fem?

La finalitat principal del CIEU és donar el suport necessari a aquells emprenedors i emprenedores de l’àmbit universitari i especialment de l’Escola FUAB formació que vulguin iniciar-se en el món de l’emprenedoria, ja sigui a partir de la creació d’una empresa o a través del desenvolupament de les seves actituds emprenedores.

Alhora, el CIEU es proposa analitzar i mesurar l’activitat emprenedora sorgida des de la universitat a través de la recollida de dades quantitatives.

Finalment, des del CIEU es duen a terme diferents accions encaminades a la formació i sensibilització de les actituds emprenedores mitjantçant diferents activitats (xerrades, ponències, sessions de formació o lliuraments de premis).

¿Què oferim?

Específicament, les accions que es duen a terme des del CIEU es centren en donar informació, assessorament i formació a aquelles persones que vulguin engegar una iniciativa empresarial, així com oferir activitats i cursos relacionats amb la millora de les competències d’emprenedoria i innovació. 

Malgrat que els serveis del CIEU són gratuïts per als membres de la comunitat de la UAB, també oferim serveis de consultoria a mida (consultar tarifes) per a empreses de nova creació fent el seguiment dels primers passos en el seu procés de creació i ajudant a la consolidació.

Per contactar amb nosaltres:

E-mail: cieu.fuab@uab.cat

Telèfon: 663.090.323 

Horari: De dilluns a dijous de 9.00 a 17.00h (concertar cita prèvia) 

Edifici Blanc. Vila Universitària. 08193
Bellaterra (Barcelona).

Locations of visitors to this page