El CIEU compta amb un equip de sis persones expertes en emprenedoria.

Andreu Turró (Director)
Professor Serra-Hunter al Departament d’Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Anteriorment va treballar com a professor assistent a la Universitat d’Utrecht (Països Baixos). Va obtenir el seu Doctorat (International Doctorate in Entrepreneurship and Management -IDEM) a la UAB. És llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i en Investigació i Tècniques de Mercat per la UAB, a més va cursar un Màster en “Marketing Management” a l’escola de negocis ESADE. La seva recerca estudia els factors condicionants de l’emprenedoria corporativa a través d’un anàlisi quantitatiu. Té diverses publicacions científiques en aquest camp. Actualment, participa en diversos projectes espanyols i internacionals sobre emprenedoria corporativa. La seva pàgina web.
Maria Noguera (Coordinadora)
Directora i professora de Turisme i Direcció Hotelera a l’Escola FUAB formació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Va obtenir el seu Doctorat (International Doctorate in Entrepreneurship and Management -IDEM) a la UAB. Les seves àrees d’investigació estan focalitzades en la creació d’empreses i més específicament en els factors de l’entorn que condicionen l’emprenedoria femenina, utilitzant una aproximació institucional. Té diverses publicacions científiques en aquest camp. Forma part del Centre d’Iniciatives Emprenedores (CIEU) des de la seva creació, participant activament en projectes relacionats amb la creació d’empreses. La seva pàgina web.
Sebastian Aparicio (Membre del Equip tècnic)
Professor Serra-Hunter al Departament d’Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Anteriorment va treballar com a professor assistent a Durham University Business School (Regne Unit). Va obtenir el seu Doctorat (International Doctorate in Entrepreneurship and Management -IDEM) a la UAB. És llicenciat en Economia per la Universidad de Antioquia (Colòmbia), té un Màster en Economia per la Universidad EAFIT (Colòmbia) i un Màster en Economia i Empresa (MAREB) per la UAB. La seva recerca estudia els factors condicionants de l’activitat emprenedora i els seus impactes en el creixement i desenvolupament econòmic. Posseeix diverses publicacions acadèmiques en aquest camp. Actualment, és el Tècnic d’Emprenedoria al CIEU. La seva pàgina web.
Tatiana López (Membre del Equip tècnic)
Professora de la Escola FUAB Formació. Va obtenir el seu Doctorat (International Doctorate in Entrepreneurship and Management -IDEM) a la UAB. És Economista i Màster en Ciències de l’Administració per la Universitat EAFIT (Colòmbia). La seva recerca es centra en l’estudi de l’impacte de les dimensions institucionals en l’activitat emprenedora en diferents contextos, a través d’una anàlisi quantitativa. A més, també està interessada en l’anàlisi de la influència de l’educació en les intencions emprenedores dels estudiants universitaris. Té diverses publicacions científiques en aquest camp. Actualment participa en diversos projectes internacionals i és membre de l’equip tècnic del CIEU. La seva pàgina web.
Jairo Orozco (Membre del Equip tècnico – Facultat d’Economia i Empresa)
Estudiant de l’International Doctorate in Entrepreneurship and Management (IDEM) a la UAB. Treballa com a professor de l’Institut per l’Emprenedoria Sostenible de la Universitat EAN. És economista de la Universitat de Cartagena, Màster en Innovació de la Universitat Tecnològica de Bolívar i Màster en Applied Research in Economics and Business de la Universitat Autònoma de Barcelona. La seva recerca se centra en l’emprenedoria corporatiu i els seus determinants institucionals. Té experiència en disseny i execució de programes d’incubació d’empreses i d’estratègia de negocis. La seva pàgina web.
David Urbano (Membre honorari i Fundador)
Professor Catedràtic i ICREA-Academia (Departament d’Empresa, Facultat d’Economia i Empresa). També és Sotsdirector del Centre d’Estudis i de Recerca en Emprenedoria i Innovació Social (CREIS) i actualment forma part de la junta directiva del l’European Council for Small Business and Entrepreneurship (ECSB). La seva recerca es centra principalment en la creació d’empreses, concretament en els factors que condicionen l’activitat emprenedora en diferents contextos, des d’una perspectiva institucional i utilitzant tant metodologia quantitativa com qualitativa. Compta amb un gran nombre de publicacions en revistes internacionals, participa en varis projectes internacionals (GEM, PSED, GUESSS) i visita regularment la Haas School of Business (University of California, Berkeley).  La seva pàgina web.

Directora serveis docents: Maria Espadalé

A més, des de la seva creació, el CIEU ha comptat amb la col·laboració i participació de varis col·laboradors/es:

Claudia Álvarez i Eduardo Gómez (co-fundadors), Núria Toledano, Francesc Uroz, Marc Bernadich, Elisabet Ferri i Victor Querol.