* Nota de Premsa UAB (Maig 2024). Guanyadors/res el Premi CIEU-FEiE a la persona més emprenedora​​ (Llegeixi’n més).

* Nota de Premsa UAB (Maig 2024). Premi CIEU-FEiE a la persona més emprenedora FUAB​​ (Llegeixi’n més).

* Nota de Premsa UAB (Maig 2024). Premi CIEU-FEiE a la persona més emprenedora FEiE​​ (Llegeixi’n més).

* Nota de Premsa UAB (Desembre 2023). Guanyadors/res del Premi CIEU-FEIE a la idea més emprenedora​​ (Llgeixi’n més).

* Nota de Premsa UAB (Maig 2023). Guanyadors/res el Premi CIEU-FEiE a la persona més emprenedora​​ (Llegeixi’n més).

* Nota de Premsa UAB (Desembre 2022). Guanyadors/res el Premi CIEU-FEiE a la idea més emprenedora​​ (Llegeixi’n més).

* Nota de Premsa UAB (Maig 2022). Guanyadors/res el Premi CIEU-FEiE a la persona més emprenedora​​ (Llegeixi’n més).

* Nota de Premsa UAB (Desembre 2021). Guanyadors/res el Premi CIEU-FEiE a la idea més emprenedora​​ (Llegeixi’n més).

* Nota de Premsa UAB (Maig 2021). Guanyadors/res el Premi CIEU-FEiE a la persona més emprenedora​​ (Llegeixi’n més).

* Nota de Premsa UAB (Desembre 2020). Guanyadors/res el Premi CIEU-FEiE a la idea més emprenedora​​ (Llegeixi’n més).

* Nota de Premsa UAB (Maig 2019). Guanyadors/res el Premi CIEU-FUABFormació a la persona més emprenedora​​ (Llegeixi’n més).

* Nota de Premsa UAB (Desembre 2019). Guanyadors/res el Premi CIEU-FUABFormació a la idea més emprenedora​​ (Llegeixi’n més).

* Nota de Premsa EUTDH UAB (Març 2018). Guanyadors/res el Premi CIEU-FUABFormació a la persona més emprenedora​​ (Llegeixi’n més).

* Nota de Premsa Alumni UAB (Març 2018). Georgina Vidal-Gavilan guanya el Premi CIEU-FUABFormació a l’alumni UAB més emprenedor​ (Llegeixi’n més).

* Nota de Premsa Alumni UAB (Febrer 2018). VII Premi CIEU-FUABformació 2018 a l’alumni més emprenedor (Llegeixi’n més).

* Nota de premsa (Desembre 2017). VIII Premi CIEU-FUABformació 2017 a la idea més emprenedora (Llegeixi’n més).

* Nota de Actualitat EUTDH (Setembre 2017). Investigadors del CIEU publiquen un capítol sobre l’emprenedoria a Llatinoamèrica​ (Llegeixi’n més).

* Nota de premsa (Març 2017). VI Premi CIEU-FUABformació 2017 a la persona més emprenedora (Llegeixi’n més).

* Nota de Actualitat EUTDH (Març 2017). El CIEU guardona els projectes emprenedors d’estudiants i titulats (Llegeixi’n més).

* Nota de Actualitat EUTDH (Gener 2017). Estudiants del Màster en Gestió d’Empreses Hoteleres guanyen el Premi CIEU-FUAB (Llegeixi’n més).

* Nota de premsa (Desembre 2016). VII Premi CIEU-FUAB a la idea més emprenedora (Llegeixi’n més).

* Nota Sala de Premsa UAB (Desembre 2016). Un localitzador d’objectes i una app guanyen el premi CIEU-FUABformació (Llegeixi’n més).

* Nota de El Economista (Novembre 2016). 7 Edició del Premi CIEU 2016 a la idea més emprenedora: Un impuls a l’emprenedoria universitari des de la UAB (Llegeixi’n més).

* Nota de premsa (Març 2016). V Premi CIEU-FUAB a la persona més emprenedora (Llegeixi’n més).

* Nota de Broomx (Desembre 2015). VI Premi CIEU-FUABformació a la idea més emprenedora (Llegeixi’n més).

* Nota de premsa a Noticies i Actualitat EUTDH (Juliol 2015). IV Premi CIEU-FUAB a la persona més emprenedora (Llegeixi’n més).

* Nota de premsa a Noticies i Actualitat EUTDH (Desembre 2014). V Premi CIEU-EUTDH a la idea més emprenedora (Llegeixi’n més).

* Notícia al Diari del Vallès (24-1-2014). Guanyadors del IV premi CIEU-EUTDH a la idea més emprenedora (Llegeixi’n més)

* Nota de premsa a Noticies i Actualitat EUTDH (Maig 2014). III Premi CIEU-EUTDH a la persona més emprenedora (Llegeixi’n més).

* @nem virtu@l – El Butlletí de Notícies de l’EUTDH, nº 57-58-59 (Agost 2013). Guardonats dels premis del CIEU (Llegeixi’n més)

* Nota de premsa a Noticies i Actualitat EUTDH (Maig 2013). II Premi CIEU-EUTDH a la persona més emprenedora (Llegeixi’n més).

* @nem virtu@l – El Butlletí de Notícies de l’EUTDH, nº 55-56 (Desembre 2012). El foment de l’emprenedoria i la creació d’empreses: un instrument distintiu de l’EUTDH (Llegeixi’n més)

* Nota de premsa a Noticies i Actualitat EUTDH (Maig 2012). I Premi CIEU-EUTDH a la persona més emprenedora(Llegeixi’n més).

* @nem virtu@l – El Butlletí de Notícies de l’EUTDH, nº 52 (Març 2012). Nou any d’activitats al Centre d’Iniciatives Emprenedores Universitàries (CIEU) de l’EUTDH (Llegeixi’n més)

* Nota de premsa a Noticies i Actualitat EUTDH (Gener 2011). II Premi CIEU-EUTDH a la idea més emprenedora (Llegeixi’n més).

* @nem virtu@l – El Butlletí de Notícies de l’EUTDH, nº 45 (Juliol 2010). Primers resultats del Centre d’Iniciatives Emprenedores Universitàries de l’EUTDH per l’any a 2009 (Llegeixi’n més)

* @nem virtu@l – El Butlletí de Notícies de l’EUTDH, nº 43 (Febrer 2010). Lliurament dels premis CIEU-EUTDH a la millor idea emprenedora (Llegeixi’n més)

* @nem virtu@l – El Butlletí de Notícies de l’EUTDH, nº 40 (Juliol 2009). El Centre d’Iniciatives Emprenedores Universitàries s’apropa als emprenedors a través del desenvolupament de diverses activitats (Llegeixi’n més)

* Notícia al diari AVUI (15-3-09). El Centre d’Iniciatives Emprenedores Universitàries de l’EUTDH (UAB) (Llegeixi’n més)