Seu de les Jornades de la CRUE els dies 30 de novembre i 1 de desembre de 2023

Inaugurat el 22 de juliol de 1999, el World Trade Center Barcelona (WTCB) és el parc empresarial icònic de la ciutat comtal. Aquest centre de negocis està situat al front marítim i a pocs minuts del centre de Barcelona.

WTCB és un edifici d’estructura molt original, obra del reconegut arquitecte Henry N. Cobb. Inspirat en la forma d’un vaixell, la seva estètica ressalta pel fet d’estar envoltat pel mar Mediterrani. La disposició dels quatre edificis en forma de cercle crea una espectacular plaça central de 2.500 m², on es troben les àrees comercial i de restauració que donen servei als usuaris del complex.

Una de les característiques de la localització del World Trade Center Barcelona són les múltiples connexions a qualsevol punt de la ciutat.

Com s’arriba al World Trade Center Barcelona

En tren

L’estació de tren més propera al WTCB és la parada de Rodalies Plaça Catalunya. Per accedir-hi, agafeu les línies R1, R3 o R4 o la regional R12.

En cotxe

Agafeu la sortida 21 de la ronda Litoral (B-10). El WTCB disposa de pàrquing per a vehicles privats i motos, a més de parada de taxis pròpia.

En transport públic

Si viatgeu amb autobús al WTCB, agafeu les línies V11, 91, D20, H14 o V13, o les línies N0 o N6 (en horari nocturn). Si aneu amb metro, baixeu a l’estació de Drassanes (L3) o Paral·lel (L3 i L2).

En bicicleta

Dirigiu-vos per qualsevol dels carrils bici al WTCB per la terminal A del port de Barcelona. El WTCB disposa d’un pàrquing per a bicicletes.

En avió

Des de l’aeroport del Prat accediu al WTCB amb taxi o vehicle privat per la B-10 (ronda Litoral) fins a la sortida 21. Si preferiu l’autobús, agafeu el T1 i el D20.

↓Utilitzeu les etiquetes #JornadesCRUE2023 i #JornadesCRUE_UAB2023 i compartiu les vostres experiències durant les Jornades.

Compartir esta página