La ciutat de Lisboa va ser escollida per la Unió de les Ciutats Capitals Iberoamericanas per ser, el 2017, la Capital Cultural amb una candidatura aprovada per unanimitat.

Lisboa explicarà la història del que va ser la invenció del Paradís, els Països del Futur americans. En aquesta edició se celebrarà la festivitat juntament amb la creativitat i la reflexió crítica, no sempre consensual, evidentment.

En la programació de Passado e Presente Lisboa Capital Ibero-Americana de Cultura, 2017 hi participen més de quaranta equipaments culturals entre els quals els que depenen de l’Ajuntament de Lisboa i del Ministeri de Cultura, i altres organitzacions culturals que van acceptar, amb entusiasme, la proposta de l’Ajuntament de participar amb projectes propis que facin referència a la Carta Programática de Lisboa.

El programa comptarà amb més de 150 activitats en les quals participaran centenes d’artistes, productors, professors, divulgadors, perquè junt amb els ciutadans de Lisboa, es construeixi la Ciutat Cultural.

Per més informació, visiteu la web oficial: http://www.lisboacapitaliberoamericana.pt/

16-01-2017