Presentació ADT a la UAB

En data 12 de març de 2012  es va crear la secció sindical ADT (Assemblea Democràtica de Treballadors), per al PAS, la qual té representació a diferents administracions públiques i empreses actualment.

Vam decidir crear un àmbit on tot el personal funcionari s’hi pogués sentir representat, i on, veritablement s’escoltés la seva veu. Què fos veritablement un col·lectiu independent.

Considerem que totes les idees són bones i entenem que som tothom qui hem de trobar una sol·lució o decidir una acció. L’acció ha de passar per denunciar totes les irregularitats que coneixem i que posen en dubte el bon fer d’aquesta universitat, així com per donar suport a tot el personal funcionari que pugui aportar idees i per convocar assamblees on es parli de la problemàtica del personal funcionari i el personal funcionari sigui escoltat.

Nosaltres no ens cansarem de defensar a la Junta que hi ha personal interí que fa més de cinc anys que es troba en aquesta situació, que farà sis anys que no es convoquen places d’auxiliar administratiu, que s’està permeten que es dilati en el temps la convocatòria de places, que continuen proliferant les comissions de serveis indiscriminades, etc….

Actualment disposem d’un local sindical. Si voleu venir-nos a veure i fer una xerrada on pugueu fer-nos arribar les vostres inquietuds i les vostres propostes, per això estem. Així també us farem partíceps del nou projecte. També us comentem que tenim contractada una assessoria legal que us podrà donar respostes quan les necessiteu.

Qui som?

Leticia Juliá Romea
Secretària General

Marta
Secretària d’Organització
 

Delegats de personal

Leticia Julià

Marta Sánchez

Delegats sindicals

Marta