– Arumí, M.; Bestué, C.; García-Beyaert, S.; Gil-Bardají, A.; Minett, J.; Onos, L.; Ruiz de Infante, B.; Ugarte, X. i Vargas-Urpi, M. (2011). Comunicar en la diversitat. Intèrprets, traductors i mediadors als serveis públics. Barcelona: Linguamón-Casa de les Llengües.

– Bischoff, A.; Loutan, L.; García-Beyaert, S. (2009). En otras palabras. Guía para la consulta médica intercultural. Comunicación a través de un intérprete en los servicios de salud. Universal Doctor Project.

– Ruiz de Infante, B. Bali, yo soy de la China. Barcelona: Editorial La galera.

Ruiz de Infante, B. (2007). Mirades Xineses. Save the children a Catalunya.

Ruiz de Infante, B. (2008). Mirades del Món. Algunes pinzellades de la Xina. Barcelona: Guixdos 144, Suplement Guix 344. Editorial GUIXdos.

Ruiz de Infante, B. ¿Cómo es este país? Un lugar diferente. Información útil para personas inmigradas. Cotraducció al xinès amb Wang Xueying i supervisió de la traducció d’aquesta guia editada per l’Obra Social de la Fundació La Caixa.

Ruiz de Infante, B. Guía de la Lactancia para mujeres chinas. Hospital Trias i Pujol (Traducció del castellà al xinès).

Ruiz de Infante, B. Guía de la Lactancia. Hospital Esperit Sant (Traducció del castellà al xinès).

Ruiz de Infante, B. Guía de la Convivencia Vecinal. Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

Ruiz de Infante, B. Guía Ciudadana de las comarcas del Consell Comarcal de La Selva (Girona). URL: www.selva.cat/benestar/acollida

Ruiz de Infante, B. Oberts al Català. Guia per instal·lar-se comercialment en català, amb el suport de la Confederació de Comerciants de Catalunya.