El projecte ISOP (Innovació Social i Polítiques Públiques: reptes i oportunitats) ha tingut com objectiu conèixer les principals característiques de les pràctiques identificades en el Mapa de l’Innovació Social a Catalunya. Anteriorment, ja vam fer la presentació de l’estudi i els seus principals objectius i també teniu disponible una introducció a la innovació social i a les pràctiques identificades al mapa. A més, en diversos articles vam analitzar com s’organitzen les iniciatives socialment innovadores, qui lidera aquest tipus de pràctiques i les relacions que instauren amb d’altres entitats i/o administracions públiques.

Seguidament, teniu disponible el document que recull els principals resultats de l’estudi i també us podeu descarregar l’informe Innovació Social i Polítiques Públiques [pdf]: