Sílvia Blanch Gelabert

Doctora en Psicologia de l’Educació. Llicenciada en psicologia Clínica. Actualment professora agregada interina del Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l’Educació de la facultat de Ciències de l’Educació de la  Universitat Autònoma de Barcelona. Membre del equip BES (Barcelona Espai de Supervisió x Benestar, Educació i Salut), del Programa de Petita Infància i Família de l’ICE de la UAB, i del grup de recerca SINTE. IP del grup d’innovació ApS de la UAB. Anteriorment també del GRAI (grup de recerca sobre Aprenenetatge entre Iguals). Ha fet formació de professorat sobre famílies, espais familiars, treball en xarxa i aprenentatge cooperatiu. Fa supervisió d’equips, grups de de criança i consulta amb famílies.  

silvia.blanch@uab.cat

Arnau Careta Plans

Diplomat en Educació Social i Llicenciat en Psicopedagogia. Postgrau en Educació Sistèmica i Multidimensional. Màster en Grupanàlisi Modern. Educador en Temps Lliure. Amb Barcelona Espai de Supervisió: Supervisor i formador d’equips i professionals dels àmbits educatiu i social; Orientador familiar i dinamitzador d’activitats adreçades a famílies; Treball amb infants i joves amb dificultats psicosocioeducatives. Professor associat del Departament de psicologia bàsica, evolutiva i de l’educació a la UAB. Membre de l’ERIFE (Equip de Recerca sobre Infància, Família i Educació de la UAB), i tècnic de suport a la recerca a la UAB. Membre de l’Equip ICE d’Educació Infantil de la UAB.

arnau.careta@espaibes.cat                  

 

 Anna Maria Forestello

Doctora en Pedagogia. Màster en Direcció i Gestió de Centres Educatius. Llicenciada en Pedagogia. És també Professora en Psicologia i Ciències de l’Educació per l’ISPNMM (Argentina). Membre de l’equip BES (Barcelona Espai Supervisió). Actualment és professora en el grau d’Educació Infantil de la UVic-UCC (campus Manresa) i de la Universitat Autònoma de Barcelona. Col·laboradora del Grup de Recerca en Educació, Neurociència, Experimentació i Aprenentatge (GRENEA) de la UVic-UCC. Participa en projectes d’innovació docent a la Universitat Pompeu Fabra.anamaria.forestello@uab.cat

 

foto xavier1

Xavier Gimeno Soria

Professor Titular d’Universitat al Departament de Pedagogia Aplicada de la UAB. Doctor en Pedagogia. Llicenciat en Psicologia. Mestre d’Educació Infantil i d’Educació Primària. Monitor i Director d’Educació en el Lleure. Mestratge en Asessorament a Centres Educatius. Mestratge en Psicoteràpia Analítica Grupal. Mestratge en Pedagogia Sistèmica. Orientador familiar. Grupanalista i analista institucional. Supervisor d’equips professionals. Psicoterapeuta individual, de parella i de família. Membre fundador del BES (Barcelona Espai de Supervisió x Benestar, Educació i Salut), Integrant del grup d’Educació Infantil de l’ICE de la UAB i de l’Equip de Desenvolupament Organitzacional (EDO) de la UAB. Integrant del consell de redacció de la revista Infància de Rosa Sensat i de la revista Infanzia de la Universitat de Bolonya.

xavier.gimeno@uab.cat

 

maite.jpg

 Maite Mas

Sóc Llicenciada i Doctorada en Psicologia per la UAB amb premi extraordinari de Tesi Doctoral. Des de fa 16 anys coordino i dirigeixo una Escola Bressol Municipal. Des de 1999 sóc Professora Associada de la UAB i actualmentrealitzo la meva docència en el Grau d’Educació Infantil. Faig assessoraments a escoles bressol per l’ICE de la UAB i la meva recerca sempre s’ha centrat en la primera infànmaite.jpgcia. Formo part del GREP (2017-SGR-137) on els últims 5 anys he desenvolupat bàsicament la meva recerca en Educació Psicomotriu i la mirada cap a l’infant i col·laboro amb el Grup de recerca d’Educació Infantil de l’ICE de la UAB

Teresa.mas@uab.cat

 

Chiara Panciroli

Professora del Dipartamento di Scienze dell’Educazione “Giovanni Maria Bartin”, Bologna (Italia).  Es pot consultar el seu CV a https://www.unibo.it/sitoweb/chiara.panciroli/cvchiara.panciroli@unibo.it

img_8133.jpg

 Pere Peris Morancho

Doctor en pedagogia. Mestre d’educació infantil. Màster en psicoteràpia analític grupal. Catedràtic d’ensenyament secundari en l’especialitat d’intervenció sociocomunitària. Ha treballat 12 anys de mestre d’educació infantil. Professor associat al Departament de Pedagogia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona del 1993 al 2012. Ha fet formació per a habilitació d’educadores en educació infantil, ha elaborat, en col·laboració les guies d’evidències per l’Institut Català de les Qualificacions  en l’àmbit de l’educació infantil, i ha elaborat materials sobre promoció de l’autonomia personal i social, per encàrrec del MEC.

Ha estat professor de Formació Professional, de la família de Serveis Socioculturals i a la Comunitat, en el Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS) Integració Social i en el CFGS Educació Infantil. També responsable de la formació en el centre de treball (pràctiques) d’aquests cicles formatius. Col·laborador en l’assessoria al Grup de Treball per a la Infància de Gavà. 

Actualment és membre de l’equip BES (Barcelona Espai Supervisió).

perepauperis@gmail.com

 Mònica Parera Garcia

Llicenciada en Pedagogia. Màster en formació de formadors i habilitats directives. Professora associada del departament de Pedagogia Aplicada de la facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha estat formadora en el món de lleure i mestre d’educació infantil. Actualment és professora de formació professional, de la família de serveis Socioculturals i a la Comunitat, en el Cicle Formatiu de Grau Superior en Educació Infantil.

Monica.parera@uab.cat

Persones que han col·laborat amb l’ERIFE: Laia Ballart,  Isabel Guibourg, Anna Rodriguez, Nerea Aller, Montserrat González , Esther Secanilla i Cristina Reche.