Ens omple d’alegria compartir amb totes les persones interessades el gran èxit de les XIX Jornades Internacionals de Recerca en Didàctica de les Ciències Socials. Aquest esdeveniment va congregar a expertes, investigadores i professionals de tot el món, amb l’objectiu de debatre i compartir les últimes tendències i avenços en didàctica de les ciències socials, centrant-se en el tema del conflicte.

Ens enorgulleix l’elevat nivell de participació i el compromís mostrat per totes les persones assistents, les quals han contribuït a fer d’aquestes jornades un espai d’intercanvi i aprenentatge enriquidor.

Perquè pugueu visualitzar i reviure aquests moments, us deixem a continuació els vídeos de les diferents ponències. Esperem que aquests materials us siguin útils i inspiradors en la vostra tasca educativa i investigadora.

Us convidem a continuar la conversa i a mantenir-vos informades sobre les properes edicions d’aquestes jornades.

Compartir esta página