Membres de la UAB del grup de recerca ASOME de la Direcció General de Recerca de la Generalitat de Catalunya.

COORDINACIÓ

Dr. Vicente Lull (vicenclull@gmail.com). Professor honorífic de Prehistòria del Departament de Prehistòria de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Dr. Rafael Micó (rafael.mico@uab.cat). Catedràtic laboral del Departament de Prehistòria de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Dra. Cristina Rihuete (cristina.rihuete@uab.cat). Directora del Museu Arqueològic de Son Fornés (Montuïri, Mallorca) i professora agregada del Departament de Prehistòria de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Dr. Roberto Risch (robert.risch@uab.es). Catedràtic de Prehistòria del Departament de Prehistòria de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Personal de recerca:

Dra. Mireia Ache Delgado (mireia_ache@hotmail.com). Investigadora del Departament de Prehistòria de la Universitat Autònoma de Barcelona.  

José V. Ávila Fernández (jose.vicente.avila@uab.cat). Investigador predoctoral del Departament de Prehistòria de la Universitat Autònoma de Barcelona.  

Paula Maria Amengual Nicolau (paula.m.amengual@gmail.com). Investigadora del Museu Arqueològic de Son Fornés (Montuïri, Mallorca).

Dra. Lourdes Andúgar Martínez (luandugar@gmail.com). Investigadora posdoctoral del Departament de Prehistòria de la Universitat Autònoma de Barcelona.  

Eva Celdrán Beltrán (eva.celdran@uab.cat). Investigadora predoctoral del Departament de Prehistòria de la Universitat Autònoma de Barcelona.  

Dra. Selina Delgado Raack (selina.delgado@uab.cat). Investigadora i tècnica especialista de suport a la investigació del Departament de Prehistòria de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Marina Eguiluz (marina.eguiluz@autonoma.cat). Investigadora predoctoral del Departament de Prehistòria de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Dr. Nicolau Escanilla Artigues (nescanilla@gmail.com). Investigador posdoctoral del Departament de Prehistòria de la Universitat Autònoma de Barcelona.  

Carla Garrido García (carla.garrido@uab.cat). Investigadora predoctoral del Departament de Prehistòria de la Universitat Autònoma de Barcelona

Dra. Camila Oliart Caravatti (camila.oliart@uab.cat). Investigadora i tècnica especialista de suport a la investigació del Departament de Prehistòria de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Elena Sintes Olives (elenasintes@gmail.com). Investigadora del Departament de Prehistòria de la Universitat Autònoma de Barcelona.  

Dra. Beatriz Palomar Puebla (bppuebla@gmail.com). Investigadora postdoctoral del Museu Arqueològic de Son Fornés (Montuïri, Mallorca).

Dr. Marcello Peres (marcello.peres@uab.cat). Investigador postdoctoral Margarita Salas del Departament de Prehistòria de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Dr. Eni Soriano Llopis (eni.soriano@uab.cat). Investigador postdoctoral del Departament de Prehistòria de la Universitat Autònoma de Barcelona.  

Dr. Miguel Valerio (miguel.valerio@uab.cat). Investigador Maria Zambrano del Departament de Prehistòria de la Universitat Autònoma de Barcelona.  

Dr. Carlos Velasco Felipe (cvelasfe@gmail.com). Investigador posdoctoral del Departament de Prehistòria de la Universitat Autònoma de Barcelona.