Aquest web i la base de dades que hi està associada es publiquen sota la llicència Creative Commons. Per tant, es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública dels seus continguts, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l’autoria de l’obra original. En canvi, no es permet la creació d’obres derivades dels seus continguts. L’ús de les imatges provinents d’altres orígens (indicats) es regeix pels criteris dels respectius llocs originals.

Podeu citar la presentació d’Arnau de Vilanova aquí continguda de la manera següent:

Sebastià Giralt – Jaume Mensa, “Qui és Arnau de Vilanova”, dins Arnau DB. Corpus digital d’Arnau de Vilanova, Universitat Autònoma de Barcelona (2013-2018) < http://webs.uab.cat/arnau > [data de consulta].

Podeu citar la base de dades d’Arnau de Vilanova associada a aquest web de la manera següent:

Sebastià Giralt – Jaume Mensa (coord.), “Arnau DB”, dins Arnau DB. Corpus digital d’Arnau de Vilanova, Universitat Autònoma de Barcelona (2013-2018) < http://webs.uab.cat/arnau/arnaudb > [data de consulta].

copista.jpg
Il·lustració: Jean Miélot, secretari i copista del duc Felip el Bo de Borgonya, en el seu scriptorium, dins Miracles de Notre Dame, Bibliothèque nationale de France, Fr 9198 (després de 1456), f.19 (Procedència: Wikimedia).